lauantai 2. helmikuuta 2013

Reissailua ja lapsivieraita

Vapaapäivän kunniaksi herätys oli tänään klo 4.00 ja ei muuta kuin kuonot kohti Kuopiota. Miljoonista syistä johtuen Mantan kans en ollu kokeeseen ilmottautunu, mutta Kaija kävi Tiltan kanssa hakemassa kakkostuloksen pisteillä 158. Hyppy meni nollille, yllätysyllätys senhän piti olla se "varma" liike. Kaikkea sitä noiden koiruuksien kans voiki sattua, mikään ei tosiaankaan oo varmaa.
Tällä kertaa reissu sujui ilman eksymisiä, Iisalmessa syötiin tullessa ne perinteiset reissupizzat ja hyvää oli!
Moppi ja Manta olivat mukana kannustusjoukoissa, iskä lähti lappiin kelkkailemaan ja oisi ollu liian pitkä päivä  koiruuksilla yksin kotosalla. Nyt on sitte pirtissä meleko väsynyttä sakkia, tosin justiinsa kuulin eteisestä kahinaa ja kolinaa ja kukapa muukaan kuin Manta oli hoksannu, että äiskällä on jääny herkku takin taskuun. Millonkahan sitä oppii, että eteisen ovi kannattaa pitää kiinni. Tai ainaki ottaa ne nakin jämät pois sieltä taskusta.

Oon jo pitkään miettiny, että jos me joskus Mantan kans saadaan TK1, ostan itelle My saaga rannekorun. Ihan vaan siksi, koska Mantan nimi kasvattajan luona oli Saaga ja nykyäänhän se on koko nimeltään Manta Saaga Serafiina (mummon toinen nimi oli Serafiina, päätin joskus aikoinaan, että jos mulla on joskus tyttö nimeän sen mummon mukaan. Ei väliä onko kaksi- vai nelijalkainen...). Kaijapa oliki tehny yllärin ja ostanu kyytipalkaksi  mulle semmosen, M-kirjaimella varustetun ja sehän on niinku ihan omiaan meiän ämmä-tiimille. Nyt sitte niistä ykkösistä saa ostaa lisäpallukoita koruun, onni on ystävä joka työkseen myy koruja :). Kiitokset vielä kerran, tämä on aika ihana!

Meillä on nyt parina päivänä käyny lapsivieraita kylässä ja koirat ovat olleet lievästi sanottuna onnesta soikeina. Ihana huomata miten nuo tykkäävät lapsista, vaikka niitä aika harvoin tapaavat.
Välillä pitää aina pikkusen toppuutellakkin, kun ei meinaa  tulla läksyjen lukemisestakaan mitään.

Apuope tarkistaa luetun ymmärtämisen tehtävät

"Siis sulla vois olla jotaki tähellisempääkin tekemistä kuin se äikkä"

Lastenohjelmia on aika ihana kattoa ihan likikkäin



Rakkautta ja rapsutuksia
Pusu ystävälle
Välillä leikitään

Uimavalvoja

Ja vielä loppuun muutama kuva Mantan 2 v. synttäreistä, viikon päästä juhlitaan sitte kunnolla kun Moppi täyttää 5v. Miten ihmeessä tämä aika voi mennä tämmöstä vauhtia!

Ihan itte RakkiAreenan leluhyllystä valittu megapitkä lammaspatukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti