sunnuntai 3. elokuuta 2014

Lomailua

Kolme viikkoa lomaa on takana ja onkaetsitä otettu vapaudesta kaikki ilo irti -tekemättä mitään erityistä. Sen verran muikeat lomakelit sattu, että ei oo hirveitä reenailtu, uitu senkin eestä ja nautittu tekemättömistä päivistä...








Mutta on sitä jotahi touhuttuki, Nupin kans kävästiin kokeessa ja siinähän kävi niinku niin monesti aiemminki: Kohtuullisesti sujuneen alun jälkeen viereisellä soratiellä ajava rämisevä auto just ennen luoksetuloa oli kisatilanteessa liikaa ja katoin parhaimmaksi vaihtoehdoksi keskeyttää koe, ei voi pieneltä pelokkaalta eläimeltä liikoja vaatia. MUTTA joskus jonain kauniina päivänä olosuhteet sattuu kohilleen, ei me vielä(kään) lannistuta :)

Mantan kans kävästiin eilen missikisoissa Siikajoella,tuloksena EH ja avoimessa luokassa 2. sija. Tuomari piti melko tiukkaa linjaa, joten tyytyväinen saa olla.
Ja ei me ilman pokaaleita kotiin ajeltu, reissukaveri Venus sai SERTin ja oli viellä ROP, paljosti onnea Kati ja Veenu ja kiitokset vielä mukavasta päivästä!

Pikkusen viilennystä.



Hurjalle tuntui ajatus loman alkaessa siitä, että ollaan tuon iskän kanssa ensimmäistä kertaa 16 vuoteen yhtä aikaa lomalla. Ja tarpeeseen tuli. Monta vuotta elämä on ollut niin täynnä työtä ja menoja molemmilla, että kertaakaan ei oo ehitty istahtaa rauhassa juttelemaan niistä asioista, mitkä on maailmassa meille kaikkein tärkeimpiä. Nyt siihen on ollu aikaa, parhaita on olleet hetket tuolla korvessa, Jumalan selän takana missä ei oo ristin sieluo lähimaillakaan. Jokunen vuorokausi elämistä räkä poskella ihan alkuasukasmeiningillä, ilman sähköä, juoksevaa vettä ja sisävessaa, paikassa missä nettiyhteydet tökkii, puhelimet ei välttämättä toimi ja telkkarista ei kannata ees haaveilla, opettaa elämästä aika paljon <3

Iltasen laittoa

Villasukista en luovu, en ees kesällä.

Tää vartiois, ettei kukaan varasta teidän eineksiä.

Palju, järvimaisema, parit sihijuomat... Eistä onneen paljoa tarvita!


Aamupala siitä terveellisimmästä päästä...
 
Viikon päivät oisi vielä lomailua edessä ja näyttäsi säätiedotusten mukaan sille, että me viihdytään ensi  viikollakin paremmin rannalla kuin reenikentillä... Tällä menolla me ei olla ikinä Mantan kanssa voittajassa, mutta haitannekko tuo, on sitä elämässä tärkeämpiäkin asioita :)

1 kommentti:

  1. Kiitos itelle ja ne tuhannet bensarahat täällä vaan outtaa maksuo!! : D

    VastaaPoista