maanantai 13. tammikuuta 2014

Tamminäytelmiä

Kylläpä Manta järjesti melkosen yllärin sunnuntaina Kajaanissa...


                                           AVO ERI1 SA PN2 SERT JA VARA-CACIB


                                          

Olikaetse melekonen järkytys, jo se, että ERInomainen napsahti oli  yllätys, saati sitte lopputulos! Eli nyt on eka serti saatu ja suurin kiitos siitä kuuluu Millalle, joka esitti taas Mantan niin hienosti. PN-kehään jouduin tosin ite menemään ja ihan hirveällä kiireellä, kun Millan piti kiirehtiä valmistelemaan upea Rönni kehään. Rönnistä leivottiinkin sitte rotunsa paras, onnea vielä kertaalleen Millalle ja Rönnin muille taustajoukoille <3.
 Ja tunnustan, että pikkusen silimät hikoili kun älysin, että 16 nartun joukosta meijän Manta Saaga Serafiina, tuo hulivilipoikatyttönato-ohjuspunakone oli tuomarin mielestä toiseksi kaunein.
Tämä tuomari kiinnitti kuitenkin ehkä enemmän huomiota liikkeisiin kuin moni muu tuomari, sen verran paljon se koirakoita juoksutti, että siinä ois voinu huonompi kuntosella happi loppua. Ja hyvä kun teki niin, Mantan liikkumista oli kyllä ilo katella!

Jos entiseen malliin misseillään, niin seuraava koitos on sitte taas vuoden päästä. Tosin jos joku mökkireissu kehitellään jonnekki kohtuullisen lähelle just näytelmien aikaan, niin saatetaan pyörähtää misseilemässä vielä toistekkin tälle vuodelle. Sillä edellytyksellä, että Milla on paikan päällä! Hallinäyttelyt ei kyllä hirveästi innosta, ainakaan tämmöset isommat karkelot, jotenni minnuo ahistaa ihan kamalasti se tungos ja älytön meteli.

Mutta mukava oli nähä tuttuja ja muita Weekasilaisia, Mantan lisäksi kehässä pyörähtivät sisarussarjasta Hilla ja Peppi molemmat Erittäin Hyvin tuloksin sekä kaksi puolisisarusta Teddy ja Ronja ERInomaisilla tuloksilla. Onnea Teddy ja Marru roppi-pentu tittelistä ja kp:sta!


 


                     On se niin kaunis minun silimään, että ihan mahan pohjassa muljahtaa <3
                      
                     (Kuvat Johanna)

 

2 kommenttia: