tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lisäystä edelliseen päivitykseen...

Tokihan minä tiesin, että siellä karhukokeessa oli paikallislehden reportteri paikalla ja se minulta jottain kokeen päätteeksi kyseli, mutta olihan se maanantaina järkytys, kun ihan Koillissanomien etukannessa törötettiin:



Vaikka miten yritän, en saa tuota jäläkimmäistä kuvaa käännettyä oikein päin. Mutta saahan sen luettua noinkin :)

Kaikki kunnia toimittajalle,oon saattanu hätäpäissäni siinä onnen huumassa sanoakkin näin,  mutta "kotioloissa pehmeä, harjoituksissa ärhäkkä"  tarkottaa kuitennii oikeesti sitä, että Manta on kotona maaliman helpoin tapaus, mutta ku reenataan ni reenataan täysillä.

Nyt sitte ootellaan innolla seuraavaa koitosta eli MH-luonnekuvausta. Tämän karhukokeen jälkeen on tosin ihan sama, miten Manta joihinki haamuihin suhtautuu, täällä kaenuun korvessa kun ei noita haamuja pahemmin oo, karhuja ennemminkin.
Ja toinen jänskä juttu MH:ssa on tuo ampuminen, tai siis laukausalttius. Kun tuolta ampumaradalta kuuluu se pauke ihan jatkuvasti kotipihalle asti, niin jos siitä sen vuoksi hylsy napsahtaa, ei se paljo meidän elämää keikauta. Tai ei se ainakaan meidän harrastustoimintaan, saati sitte normiarkeen vaikuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti