tiistai 23. heinäkuuta 2013

Hakukuvia ja pennun tuoksua

Näin se on jo loma reilusti yli puolessa välissä, reenikelit on ollu parhaat maholliset kunhan vaan on muistanu laittaa itelle tarpeeksi vaatetta päälle!

Kaikki tuolla veispuukissa laittelee hienoja kuvia ja päivityksiä kesälomareissuistaan, minunkin ois varmaan pitäny eilen filmailla matkan varrelta huoltoasemia, kun lähettiin päiväseltään Paulan kanssa käymään Hausjärvellä. Matkaa tuli reilut 1200km, aikaa meni 18h ja tuomisina oli tämmönen ihanuus:


Valitettavasti tämä söpöläinen, virallisesti Pysäkin Hilla, tuttujen kesken Kuti, ei meille muuttanut, mutta on suuri kunnia olla sen kummitäti. Ainahan ne pennut on ihanoita, mutta tämä oli niitä normaalia ihanampia tapauksia; reipas, rohkea, avoin ja rauhottuu autossa uskomattoman hyvin häkkiin nukkumaan. Sitten joskus, miljoonan vuoden päästä, meillä vois olla tuommonen malikkapalikanpoikanen, onhan se hyvä että on niitä haaveita. On ne vaan niin upeita koiria, huolimatta siitä, että kummitädin kengät meinattiin jo heti alkuun muotoilla uuteen uskoon :)

Ja sitte hakuiluun, onhan ne aika näpäköitä nuo meidän koiruudet, ainaki nyt kun ei reenata kokeet mielessä. Pitkään oon miettiny ja pähkäilly sitä ilmasua ja lopussaanki oon päättäny, Mopille haukku, Mantalle rulla. Joten ei muuta ku niitä reenaamaan!

Painaa ku hirvi!


Kyllä se vaan jo tietää, mitä pk-liivi tarkottaa!
Pikkusen rauhotutaan ennen tositoimia

Änyytee..

...etsi!



Reenikelit parhaimmillaan, kunhan muistaa laittaa pipon päähän -heinäkuussa!

Niin parasta

Viimesessä kuvassa poseeraa lajin ensikertalaiset Mosse ja ihana Aada, jolla näyttäis olevan koiraharrastustoiminta geeneissä. Ei kovin moni tuon ikäinen lapsi jaksa rämpiä monta tuntia metässä ja haluta sinne vielä uudelleen, ihana ja reipas tyttö <3

Kamera roikkui aina ties kenen kaulassa, mutta muistelisin, että Mantan ja Mopin kuvista kiitokset kuuluvat Saaralle ja Riikalle!

Lauantaina suunnataan Mantan kans Kuusamoon "karhumetälle", kylläpä vähä jännittää!!! Tai aika paljo oikeastaan. Onneksi meidän tulevaisuuden harrastustoiminta ei oo tästä testistä kiinni, mutta onhan se ihan mielettömän mielenkiintosta nähä, mitä koira karhun tuoksusta tuumaa. Omat veikkaukset on, että se joko a) juoksee karkuun  tai b) saa hirmuraivarit ja haukkuu mokoman tekoelukan pystyyn. Innolla ootellaan lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti