tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäkuvatuksia

Kokeet lähenee ja Mopilla vauhti kovenee... Ihan järkyttäviä reenejä on viime aikoina ollu:  Kun sanon sivulle, Moppi jää liian kauas, istuu, menee maahan, istuu, huutaa ku oekohöylä, menee maahan... seuraa -käskyllä hypätään metri eteenpäin, kurlataan ja naukastaan, seuraamisessa katotaan takavasemmalle ja kävellään miten sattuu, kaukkareissa tehdään 10 istu-maahan vaihtoa ennenku ehin kissaa sanoa, noudossa karataan kapulalle, luoksetulossa tehään läpijuoksuja... Sikahyvät fiilikset lähteä kokeeseen!!! No, eilen meni luoksetulo nappiin, iloitaan siitä!

Mantan kans on itikat ja muut pörriäiset haitanneet paikkamakuureenejä aika paljon, en kertakaikkiaan raski vaatia täydellistä paikallaoloa, kun kimpussa pörrää kymmenittäin ötököitä. MELKEIN jo toivon, että koepäivänä sataa vettä, tosin Moppi ei voi silloin mennä maahan ja Manta seuraa silmät kiinni korvat rypyssä... Hallikisoissa on kyllä omat hyvät puolensa!

Viimeviikon aksoissa Manta irtosi jo niin hyvin, että meillä on ehkä jotain toivoa. Mopilla oli vauhti kohillaan, keinukin on nyt sujunu aika mallikkaasti ja virallisiin alkais haluttamaan. Oon vaan niin pirun arka kisaaja, että tarvisin jonkun kisakaverin  ja jonkun, joka potkisi pikkusen persiille. Vauhdin puolesta oltaisiin vielä paaaaaljon jälessä kärkijoukoista, mutta eihän meillä se AVA-titteli tavoitteena ookkaan :)

Ja sitten muutamoita kuvatuksia aikaisen alkukesän riennoista:


Pitäsköhän sille hommata snorklausvälineet...



Aamujumppa











Hellepäivän viilennykseksi jäinen poron kylkiluu


Onni on oma uima-allas
Kuva Manttu
Kuva Manttu

Viikon päästä Manta pääsee osteopaatin käsittelyyn, mielenkiinnolla odotan mitä sieltä ropasta löytyy.
 Ja MH-luonnekuvaukseen olisi ihan hirvittävä hinku päästä, mutta niitä ei tässä 300 km:n säteellä ihan joka viikonloppu järjestetä. Yhteen jo paikkaa alustavasti kyselin, mutta ilmottautuminen alkaa vasta joskus reilun kuukauden päästä. Toivottavasti päästäisiin sinne, oishan se mielenkiintosta nähä, miten Manta toimisi vieraassa ympäristössä vieraiden ihmisten keskellä.
Moppia en ikimaailmassa veisi minkään sortin kuvaukseen, se ei ehkä toipuisi siitä ikinä. En nää mitään järkeä viedä sitä tieten tahtoen pelkäämään, koska sitähän se tekisi ja ihan paniikkiin asti. Joku raja omistajankin mielenkiinnolla!

Enää reilut kolme viikkoa ja sitte alkaa loma! Enkä suunnittele yhtään mitään, Mantan juoksut sanelee aika pitkälle mitä touhutaan. Loman eka viikko tosin menee  rastiviikon ja suunnistuksen mm-kisojen koiraparkin hoidossa, silmät sitte auki kun telkkarista urheilu-uutisia katotte,tiiä vaikka mekin siellä vilahettasi :) Nimmareita jaetaan sitten viiden euron kappalehintaan, tuotto käytetään lyhentämättömänä ensi talven hallivuokraan ja olishan se kumirouhekeinonurmimikäsenytsitteikinävirallisestionkaanmatto aika kiva tuossa hallin pohjana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti