maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kuvia lauantain kokeesta

Mutkien (=Katin) kautta kuulin, että meitä oli filmattu lauantaina Oulussa, olipa mukava ylläri.

Miljoonat kiitokset Mirella Hildenille kuvista!


Tästä se lähtee
Ekaksi hihnan kans...


Juoksuun mars!

Hihna taskuun ja sama uusiksi



Ja liike seis!

"Mitä sitte tehhään?"

Luoksetulo...

...on aika...
...tiivis!
 
"Sikakivaa!!! Mitä sitte tehhään?"
Lemppari, vähä niinku aksaa


Ohi on! Tätä koetta muistellaan sitte kun kaikki menee päin P:tä

Aika mukavalle näyttää kontakti kuvista päätellen, video kertosi varmaan enemmän, mutta tuskimpa se kontakti kauheesti katkeili kun ei ollu sen suhteen tuomarilla huomauttamista.
Ja tuosta Mantan luoksetulosta, minen vaan tajua, miten se onnistuu siitä vauhdista tulemaan noin kiinni törmäämättä. Sillä täytyy olla hitusen parempi kehon hallinta kuin mulla, ainaki jos ajatellaan tämän päivän rumisaksailuja...
Oltiin ekaa kertaa neljään viikkoon Rakki-Areenalla agility-reeneissä ja olipa mukava hilipatella viime aikojen tokonipotusten jälkeen. Rata oli yhtä mutkaa ja takaakiertoa, Moppi hilipasi puhtaasti, mutta Mantan kans sai vääntää enemmän, koira olis kyllä menny jos minä oisin älynny oikein ohjata. Kun oppis ees tunnistamaan oikean ja vasemman, niin aksailukin olis puolet helpompaa ;)

Nyt pääsee koiruudet muutamaksi päiväksi reenitauolle, ei ees vilkasta hallin suuntaan ennenkuin vasta perjantaina. Sitte alotetaan molempien kans paikkamakuureenit uusien oppien turvin, tiiviimmän työn alle otetaan myös tunnari, ruutu ja ohjattu nouto. Eihän sitä ollenkaan välttämättä voittajassa koskaan kisata, mutta eihän se reenaamista estä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti