tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

 Joskus oon ajatellu, että voisin leikkuuttaa Mantan, koska se tuskin ikinä pääsee kokemaan äitiyden onnea (meillä olis muuten kohta seittemän peeceetä). Jos juoksut on kuitenkin jatkossakin näin helppoja eikä valeraskauksia tule, se saanee pitää värkkinsä. Eilen en laittanut reeneihin ees housuja, kun tiputtelua ei oo ollu moneen päivään. Ja koko aikana niitä tippoja on löytyny lattialta vaan muutama.
On se vaan aika tarkka tuosta peräpäästään tuo neitonen (tai siis siitä KUKA lähelle saa tulla), tänään käveltiin pieni pätkä lenkillä yhtä matkaa nuoren karhukoira-herran kanssa ja Manta teki hyvin selväksi, että metriä lähemmäs ei tarvi tulla. Olis voinu olla eri kuviot jos lenkkiseurana olisi ollut Sake <3.

Pikkusen on ollu nyt taas opettelemista itellä, kun noita narttuja ei oo talossa ennen ollu. Ei meinaa aina muistaa, että Mantaa ei kärsi niin vaan laskea takapihalle irti, sen verran noita poikakoiria tässä lähistöllä asustaa. Työpaikan pelloilla on taas käyty  vapaana kirmaamassa, onneksi on sentään joku paikka missä voi irti päästää.








 Eilinen ilta pikkusen huoletti, viime uusi vuosihan meni tosi hienosti, mutta nyt kun Manta on noiden juoksujen aikaan ollu aika herkkis niin yritin pitää visusti varani, ettei vaan satu mitään säikähyksiä.
Iltaan valmistautuminen alotettiin jo päivällä, käytiin purkamassa ylimäärästä energiaa hallilla tokoilun, valokuvauksen,  leikkimisen ja kahvittelun merkeissä. Kiitokset Veenulle, Roukalle ja Pojulle emäntineen mukavasta vuoden viimeisestä päivästä!

Rouka ja Poju ottivat tilanteesta kaiken ilon irti

Ovulaatiotesti, negatiivista näytti

Kummalla pitempi kieli-kilpailu

Seuraa!
Eipä kolaha takaset esteeseen :)
Sivulle!
Mantan lemppari
Merkillä
Oikea kapula haettu!
Etusen liike on ku Riding sponsorilla. Toivottavasti tulevaisuus on yhtä menestyksekäs ;)
Manta kyllä tietää missä on patukka jemmassa
Palkan aika
                                   Kiitokset Katille tokoilukuvista!

Ja se ilta sitten. Käytiin iltalenkillä hyvissä ajoin ennen kuutta ja onneksi kaikki olivat sen verran fiksuja tällä kankaalla, että yhtä ainoaa ennenaikaista paukahusta ei kuulunu. Tässä meidän asuinalueella käy aina melkonen jytinä ja varmuuden vuoksi annoin koirille herkkuluut heti kuudelta. Pauke alkoi silloin heti, mutta kumpikaan ei reagoinu mitenkään, Manta söi hetkessä oman herkkunsa ja muutama tunti vierähti sitte Moppia ja Mopin herkkua kytätessä. Ja lopputuloshan oli sitte se, että kun Moppi hetkeksi hylkäsi jemmapaikkansa Manta kävi varastamassa aarteen. Ei mitenkään uutta!
Vanhasta kokemuksesta arvelin, että lähistön pikkulapsiperheet ampuvat rakettinsa yheksän huiteilla joten piipahettiin pikapissillä omalla takapihalla ennen sitä ja äkkiä sisälle. Kovasti yritin sinnitellä sinne puoleen yöhön valveilla mutten millään jaksanu, uskaltauduttiin vielä pikaiselle takapihapissille kun mistään ei paukahuksia kuulunu ja puoli kahentoista jälkeen olin jo kirja kourassa peiton alla. Manta nukku sängyn vieressä selällään jalat seinällä ja kun se järjetön ikkunoita helisyttävä pauke puolilta öin alkoi, aloin epäillä noiden elikoiden kuuloa. Yhen kerran Mantalla aukesi silmät sen verran että valkuaiset muljahti, kun jossain ammuttiin semmonen viheltävä pommi, mutta asento ei muuttunu tippakaan. Olipa kyllä aika helpottunu olo, joskin iltalenkin aikaistaminen kostautui sitte aamuyöstä, kun Manta tuli herättelemään että kakalle pitäsi päästä. Ahneella on pas...kakkanen loppu, mitäs rohmusi Mopinki herkun.

"Ukin" rapsuteltavana
Uusi vuosi korkattiin käyntiin hyppytekniikkareeneillä ja Mantan kans reenailtiin myös keppien alotusta vauhdista ja niiden suorittamista niin, että minä oon kauempana. Olipa mukava vuoden aloitus, huippuhyvät reenilöiset!

Mukavaa ja onnellista uutta vuotta kaikille blogin lukijoille!  On turha murehtia  asioita, joille ei voi ite mitään. Ja jos niille jotain voi tehdä, niin parempi tehdä se heti tänään eikä ylihuomenna tai viiestoista päivä. Ja jos niille ei voi tehä mitään, niiden kans on vaan elettävä, tai ainakin yritettävä opetella elämään.

"Elämän pieniä iloja on löytää kuusen alta avaamaton paketti ja avata se varkain ihmisten petaamattomassa sängyssä. Enkä ees yritä näyttää katuvalta!"

1 kommentti:

  1. Oikein ihanaa ja touhukasta uutta vuotta Manta-siskolle ja laumalle! Toivottavasti nähdään tänä vuonna useammin.

    VastaaPoista