lauantai 28. heinäkuuta 2012

Mantan ekat möllitokot

Manta Mainio Makarooni korkkasi tänään lopussaanki tokouransa möllitokoissa, eikä sitte huonosti korkannutkaan, tuloksena 196 pistettä ja sij. 2/8, voittajalle hävittiin yksi piste... Onnittelut Taijalle ja Edille hienosta suorituksesta!
Otin kokeen virallisten kokeiden mukaan, en palkannu välillä ja patukkaki jätettiin Jennin hoitoon kehän ulkopuolelle. Paikallaolo meinasi aiheuttaa pieniä rytmihäiriöitä, kun yksi koirista päätti että tää on tylsää ja kirmasi viereisen koiran luo leikkimään. Meno oli sen verran vauhdikasta ettei koiria saatu heti kiinni ja toinen näistä koirista tuli sitte Mantan vieressä olevan koiran luo. Aika kauan se kesti berni-pojan lähentely-yrityksiä ennenkuin nousi, tässä vaiheessa koirat sitte saatiin kiinni ja aikakin alkoi olla täysi. Ja äiskän makkarainen pysyi koko härdellin ajan tivakasti maassa, oon niiiiiiin ylppis tuosta koiruudesta! Reilu tuomari antoi Mantan vieruskaverillekkin 10p, olihan tuo häiriö jo ihan kohtuuton kenenkään koiran kestää.
Hihnassa seuraaminen meni ysin arvosesti, pidän hihnaa liian tiukalla... Joo tiietään ja pitäs reenata, inhoon hihnaseuruuta kun tuntuu etten millään osaa kävellä sillon normaalisti. Reeniä reeniä... Ilman hihnaa sujui 9.5 arvosesti, en muista mistä puoli pistettä lähti ja loput liikkeet oli kymppejä, jopa hyppy jota on reenitty tosi vähä.
Manta oli kyllä tänään tavallista vaisumpi, esim. luoksetulo oli hitaampi ku normaalisti, kuumuus varmaanki vaikutti ja myöskin se että oltiin touhuttu alueella kokeen alkaessa jo 4.5h.
Tämän päiväisen perusteella uskallan jo ajatella virallisia kisoja, joskushan sitä sinnekkin on lähettävä!

Mopin kans meillä oli päivällä temppunäytös, Höttismönkiäinen vissiin ajatteli että tässä sitä oliki jo ihan tarpeeksi tälle päivälle ja vetäsi kokeessa ihan oman shown. Se heittäyty selälleen nurmikolla, venytteli, teki kuperkeikkoja ja juoksi kapulan kans karkuun, eihän tuolle voi muuta ku nauraa... Mutta kyllä ne on Mopillekki suunnitelmissa viralliset kokeet, en niin millään jaksa vielä lannistua näistä täysin epäonnistuneista yrityksistä. Mutta se temppunäytös muuten sujui oikeen mallikkaasti, tokihan siihenki tuli joitaki koirien omia kuviota mukaan, mutta eihän yleisö tienny mitä niien olis PITÄNY tehä...


Hylje
Söpöstys
Joskus voi ottaa rennosti jopa kesken mehtälenkin
Mitäpä tähän sanosi...
"Onko rakkautta ilmassa...?"
Uimaaaaaaaan!!!!!!!!!
Noora sen sano, just niinku vilijonkka!
Mantan eka tokokoitos
liikkeestä maahan
Estehyppy
Ja palkaksi hienosta suorituksesta lammaspatukkaleikit
Temppunäytös, menossa mukana Mopin lisäksi Oona, Diva, Onni ja Siri
Huomenna meillä olisi sitte vielä luvassa temppunäytöksen toinen näytös ja mätsäri. Ja illalla lähetään koko köörillä mehtälenkille nollaamaan aivot viikonlopun hulinoista. On meillä kyllä niin maaliman mainioin koirailuporukka! Ja maaliman mainioimmat koiruudet!

ps.Tokokuvat on ottanu Satu, temppukuvat Kati!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti