sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Loman viettoa

Ensimmäinen lomaviikko takana ja eipä oo aika pitkäksi käyny. Joku ihmeen virtapiikki on ollunna, kun oon pessy kaikki matot, puunannu auton, siivonnu, istutellu kukkia ja höyrynny muutenki koko viikon. Mitään suunnitelmia ei etukäteen kyllä tämmösestä toiminnasta ollu, mutta mukavahan se on touhuta kun inspiraatio iskee, seuraavaa inspiraatiota voi joutua sitte oottelemaanki tovin.

Koiruuksien kans on tietysti kans touhuiltu, aksailtu kotipihalla, tokosteltu ja oltu tunti tolokulla tuolla metässä. Mäkäräisiä vaan meinaa olla niin pirusti, että koko ajan saa olla liikkeessä, parina päivänä ei oo oikeen voinu tokostellakkaan tai ainakaan ottaa kunnolla paikallaoloa, kun öttiäiset syö koirat hengiltä.

Manta alotti eilen juoksun ja nyt sitte vähä katastellaan että minkalaisella mielellä tuo neitikoira on, sen mukaan sitte mennään. Tavallista enemmän se kyllä ainaki rakkautta ja hellyyttä on vailla ja kun tuota värkkiäkin täytyy jatkuvasti lipistellä. Iskä oli viime yön reissun päällä ja aamulla heräsin ihan kamalaan lipsutusääneen. No Mantahan se siinä iskän tyynyllä makasi ja teki intiimipesua... Muutenki Manta on kyllä pitäny huolen siitä, että lomalla ei nukuta seittemää pitempään. Se laittaa aina pään minun kaulalle ja eihän se nyt unta niinkään häirihtisi, mutta se TUMPTUMPTUMP-ääni mikä lähtee hännästä kun se hakkaa seinään... Makaroonille oon nyt kaavaillu möllitokokoetta, jos paikallaolo saadaan tässä vielä hitusen varmemmaksi. Jos näyttää sille että juoksut vetää useemmaksi viikoksi pään sekasin eikä päästä kunnolla reenimään, niin siirretään sitä sitte suosiolla.

Mopinki ilmotin kokeeseen, kokeillaan jos ulkokisoissa olis parempi tuuri. Ollaan jatkettu minihumputtelureenejä että into säilysi, ihan turhaa jankata kokeenomasia juttuja ku se ne kotona kummiski osaa.
Tänä aamuna olis kyllä pitäny olla kamera käsillä, kun aamulenkin jälkeen päästin nuo takapihalle hetkeksi juoksemaan. Manta löysi naudan korvan ja juoksi se suussa ympäri pihaa, Moppi raivon vallassa perässä. Ja kun Manta sitte heittäyty maahan sitä syömään, Moppi pomppi tasakäpälää Mantan päällä ja manta oli niinku ei ois huomannukkaan, järsi vaan onnellisena herkkua. Se oli vissiin se sama korva, minkä kans Manta veti yhtenä iltana ihan hirmu sirkuksen, heitteli sitä ilmaan, otti kiinni, juoksi ku hullu pitkin pihaa, heitti taas ilmaan jne. Ja mitä tekikään rinsessa-Moppi sillä aikaa, istu keskellä pihaa ja tuijotti touhua nokkavarttapitkin. Ja ku sai tarpeekseen heittäyty oikosenaan nurtsille nauttimaan kesästä.

Tänään käytiin lenkkeilemässä Kira-dalmiksen ja Oona-westien kans, Oona on Mopin suuri ihastus mutta ei se oikeen lämpene Mopin vokottelulle. Siinä suhteessa olis ainaki ehkäsyasiat kunnossa, kun molemmat on leikattuja. Ei tarvisi tehdä oonalla samaa temppua kuin edesmenneen Riepu-cottonin tyttöystävä Iitu aikoinaan teki, söi emäntänsä e-pillerit. Fiksuja nuo koirat!
Manta yritti kovasti, että jos Kira hoksaisi sen kaikken parhaimman leikin, eli siis sen että Mantalla on keppi tms. aarre ja joku yrittää varastaa sen. Vielä ei Kira sitä hoksannu, ei vaikka Manta sai ovelasti napattua Kiralta sen löytämän luun ja juoksenteli sitte sen kans. Mutta eiköhän se Kira hoksaa leikin juonen , kun tässä useemmin lenkille päästään.


Työpaikan pelloilla irrottelemassa
Mantalla on hauskaa...
...naudan korvan kans!
Tuima tuijotus, eihän vaan viholainen nappaa herkkua
Siis voi luoja mitä touhua tuumaa rinsessa...
...ja nauttii kesästä!
"Hypätäänkö?"
Makarooni ja Kirkeliini
<3
Manta tahtoo uutta parfyymia, tais olla nimeltään Poron pisu

Mantan velipoijat Redi ja Laiko ovat taas käyneet näyttämässä osaamistaan. Laiko nappasi tokon sm:ssä sijan 15/101 pisteillä 185 ja Redi käväisi BH-kokeessa tekemässä hyväksytyn suorituksen, ootta aika taitavoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti