torstai 28. kesäkuuta 2012

Kisareenit ja lähtötunnelmia

Eilen otettiin Makaroonin kans kokeenomaiset reenilöiset, keli oli just niin kamala niinku Suomen kesässä se voi olla, ts.vettä tuli ku esterin justiisa sieltä mutta eipähän ollu pörriäiset haitolla ;). Pikkusen Mantaa meinasi ihmetyttää se, että mitä ihmettä se Kaija tuolla puhuu ku mamman kans reenitään, mutta aika muikea tunne reeneistä jäi.

Paikallaolo  -hmmm, nollille meni mutta oon enemmän ku tyytyväinen koiraan. Paikalla oli neljä koiraa, joista yhelle tuli känkkä ja se päätti käydä ojentamassa sitä Mantan vieressä olijaa. Eihän se Mantakaan siinä vaiheessa paikalla pysyny niinku ei kukaan muukaan ja lopputulos oli se, että koiruudet kirmaili kuka minnekki, paitsi Mantamainiomakarooni, joka usko äiskää heti ekasta käskystä ja napotti kiltisti vieressä. Otettiin paikallaolo uusiksi, palkkasin Mantaa tosi usein kun näin että sitä pikkusen huoletti se kärhämä. Onneksi tuo on sen verran selväpäinen otus että ei se kuitenkaan siitä kummemmin säikähtäny, hienosti sujui ja vapautin aika lyhyen paikallaolon jälkeen.

Seuraamiset  -kontakti katkesi pariin otteesen, syytetään siitä vesisadetta. Oon huomannu ennenki, että Manta tihrustaa silmiä vesisateella, täytynee hommata uimalasit ;). Yksi oikealle käännös oli vähä onneton, siitä syyt minulle ja minun töpeksimiselle

Liikkeestä maahan  -ennakoi pysähystä huonolla seuraamisella, muuten hienosti

Luoksetulo   -pikkusen vinoon mutta joltain olis voinu napsahtaa vaikka kymppi, vauhtia on! Mutta reenataan sitä suoraan tuloa.

Liikkeestä seisominen  -sama kuin maahanmenossa, nyt täytyy vähän muuttaa reenejä ettei mennä aina saman kaavan mukaan!

Estehyppy  -10 pistettä

Ja sitte Moppi. Että tuo puudeli osaaki sitte yllättää, millon paetaan putkeen kesken kokeen, millon tuijotetaan yleisöä huumaantuneena ku pitäsi seurata jne jne. No, päätin heti, että kun on tämmönen keli, ei oteta kisareenejä vaan teen omaan tahtiin. Pienet pätkät seuraamista hyvällä kontaktilla ja perusasennot hyvät, aika väljäähän se on mutta hyvää kuitenki. Nouto huippu. Estehyppy huippu. Kaukkarit huippu. Ja luoksetulo se kaikkeista huipuin. Ja jätettiin reenit siihen. Elän siinä toivossa, että tuo tekemisen meininki osuu joskus kokeeseenki. Ja niin kauan me yritetään että se osuu!

Leikit sujuu taas!
Manta laiduntaa..
"Voisko joku leikkiä pliiiiis"
Sikisi vissiin pyhästä hengestä kun vetten päällä kulkee
Moppi päätti eilen, että ei se tuo Manta nyt niin kamala tapaus ookkaan ja leikit luisti aamulenkillä vanhaan malliin, jopa päikkärit ottivat samalla sangyllä. Pikkusen on  Moppi jopa nuuskutellu Mantan takapäätä  mutta ilmeestä päätellen ei tuoksunu mansikoille. Onni-kessulle taisi tänään lenkillä pikkusen mansikat tuoksua mutta joutui reppana luikkimaan vähin äänin karkuun, sen verran tarkkana Manta peräpäästään on.

Tämä ilta on menny tavaroita pakkaillessa ja huomenna kirmasen hakemaan Tiltan kyytiin ja sitte Kaijan töistä ja sitte suunnataan kuonot kohti Rovaniemeä. Tätä on kyllä niin ootettu, mukavia ihmisiä, saunomista, hyvää ruokaa, lenkkeilyä ja tokostelua ym. touhua viikonloppu tulvillaan, eipä vois olla mukavampaa! Niin ja käydäänhän me tosiaan siellä näyttelyssäkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti