tiistai 29. toukokuuta 2012

Uusi blogi!

Nyt alko tökkimään niin pahasti tuo kuvien lataaminen tuonne blogiin joten katotaanpa onnistuuko paremmin kun alotetaan ihan kaikki alusta!

Joo oltiin Mopin kans mölliaksoissa sunnuntaina, putkeen meni mutta valitettavasti väärästä päästä molemmilla radoilla... Oma ohjaus oli ihan onnetonta, eka raalla en ohjannu ollenkaan ja tokalla Moppi vissiin aatteli että ei tuo ohjaa kuitenkaan ja meni just siiitä päästä putkeen mikä lähimpänä oli. Mutta kivaa oli, äkkiä pitäis päästä uudelleen!

Eilen otettiin Mopin kans temppuhumputtelureenit, Manta reenasi nättinä olemista. Kameran takana suheerasi Saara, kiitokset hänelle! Nyt innolla kokeilemaan miten onnistuu...


Missiposetus
Välillä osataan juosta ilman kontaktiaki
Tuomari kopeloi
Manta ei ollu nähny kummitätiään vuorokauteen, kamala mikä ikävä!







Jalkojen välistä pujottelua
Kasia
Heippa!
Yläfemma

Tanssitaan
PUM!!
Ryömimisharjottelua
Pomppu


Kylläpä tökki kuvien lataaminen entiseen malliin... Omalta koneelta kuvat on ok, mutta en tiiä miten ne näkyy muille. Varmaan viiteen kertaan samat kuvat ja vielä tuplakoossa. Mikä piruhan tässä oikeen tökkii!!???

2 kommenttia:

  1. Meidän pittää kattoo tätä joku kerta, nyt on vika jossain muussa kuin koneessa tai blogissa. Helpompi käydä kattomassa tilanne ku lataat kuvia, että mikä menee vikaan. Hankale sanoa täältä käsin :)

    VastaaPoista
  2. Nyt kaikki kuvat ainaki mulle näkyi vain yhtenä kappaleena ja normaali kokoisena! :) Eiköhän se siitä.

    VastaaPoista